Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının olmadığını görmek

Rüyada kulağının olmadığını görmek

Rüyada kulağının olmadığını görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, küskünlük yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunların sürekli artacağına, hastalıkların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağının olmadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada kulağının olmadığını görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunun olmadığını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, elinin darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir bölümünün olmadığını görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada dileğinin olmadığını görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada kabenin yerinde olmadığını görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakların olmadığını görmek masa başı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaletin kapısının olmadığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments