Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakların olmadığını görmek

Rüyada bacakların olmadığını görmek

Rüyada bacakların olmadığını görmek rızkında ve malından olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, riske atılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bacakların olmadığını gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Rüyada arkadaşının bacağının olmadığını görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının olmadığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının olmadığını görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, maaşının artacağına işarettir.

Rüyada birinin bacaklarının olmadığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağın olmadığını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bacağının olmadığını görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakların olmadığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments