Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, aşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde bebek emzirmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna inanılır.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak hayallerinin söneceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, tatsızlık olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments