Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kulağında küpe görmek

Rüyada kendi kulağında küpe görmek

Rüyada kendi kulağında küpe görmek kısmetlerin artacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, huzur içinde yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Rüyada kendi kulağında küpe gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kulağı küpeli erkek görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kulağa altın küpe takmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulur.

Rüyada kulağındaki küpeyi kaybetmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına inanılır.

Rüyada başkasının kulağında küpe görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kulağında küpe görmek işlerinin rast gideceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağına altın küpe takmak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulak ve küpe görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Rüyada kulağındaki küpeyi çıkarmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments