Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağına küpe taktığını görmek

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kulağına küpe taktığını gördüyseniz:

  • Yüksek yaratıcılığınızı kullanarak özel yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişme gösterebilirsiniz.

Rüyada kulağına küpe taktığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının küpe taktığını görmek tamamen içine kapanacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin küpe taktığını görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının küpe taktığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının küpe taktığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının küpe taktığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Rüyada mavi küpe taktığını görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe taktığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments