Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından ameliyat olmak

Rüyada kulağından ameliyat olmak

Rüyada kulağından ameliyat olmak rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, başarılarını arttıracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada kulağından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada kulak ameliyatı olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet eder.

Rüyada kulağından ameliyat olmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada kulak ameliyatı görmek etrafına güzel insanların dolacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada parmaktan ameliyat olmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada ameliyat olduğunu görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişten ameliyat olmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments