Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak ameliyatı olmak

Rüyada kulak ameliyatı olmak

Rüyada kulak ameliyatı olmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, hem yıpranacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kulak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada kulak ameliyatı olmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağından ameliyat olmak zor günlerin uzaklaşacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kulak ameliyatı görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp ameliyatı geçirmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karaciğer ameliyatı olmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada başından ameliyat olduğunu görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınının ameliyat olduğunu görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat bıçağı görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments