Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada sevdiğinin ameliyat olduğunu görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sağlığını geri kazanacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının ameliyat olduğunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada mide ameliyatı olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada belden ameliyat olmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan ameliyat olmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olmak için beklemek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments