Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaktan ameliyat olmak

Rüyada parmaktan ameliyat olmak

Rüyada parmaktan ameliyat olmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada parmak ameliyatı olmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan ameliyat olmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ameliyattan kaçmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada estetik ameliyat görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyninden ameliyat olmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kızının ameliyat olduğunu görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments