Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak ameliyatı görmek

Rüyada kulak ameliyatı görmek

Rüyada kulak ameliyatı görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ayrılanların kavuşacağına, dedikodu edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada kulak ameliyatı gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada kulak ameliyatı görmek maddi gücünün katlanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından ameliyat olmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak ameliyatı olmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ameliyat edilirken görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada ameliyatlı bebek görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sırtından ameliyat olmak anne baba duası alınacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments