Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kül dökmek

Rüyada kül dökmek

Rüyada kül dökmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül dökmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sigara külü dökmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kül dökmek şansın ve bahtın da açılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada külünçe görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına yorulur.

Rüyada sobanın külünü temizlemek azalacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kül görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan kül görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kül tablası almak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sigara külü yutmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments