Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın külünü temizlemek

Rüyada sobanın külünü temizlemek

Rüyada sobanın külünü temizlemek hak yolundan ayrılacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, başarılı adımlar atacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobanın külünü temizlemek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Rüyada sobadan kül temizlemek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada sobanın külünü temizlemek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada sobanın içinde kül görmek zor durumların biteceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada soba külü görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada sobadan kül almak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalettir.

Rüyada sobadan kül çıkarmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok başarılı işlere girileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sobada kül görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, prestij kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada soba ve kül görmek üzüleceğine, yıkılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments