Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit aramak

Rüyada simit aramak

Rüyada simit aramak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, alım gücünün artmasına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, içine fesat düşeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit aramak gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada simit aramak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden simit almak aralarındaki iletişimin bozulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak simit almak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada simitçi olmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada yarım simit görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada simitler görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada can simidi görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada can simiti görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments