Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit börek görmek

Rüyada simit börek görmek

Rüyada simit börek görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada simit börek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada simit börek görmek işlerin yoluna sokulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük simit görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada susamlı simit görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış simit görmek çok mutlu günler geçireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kandil simiti yemek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay simit görmek neşe içinde olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada peynirli simit yemek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet eder.

Rüyada simitçi dükkanı görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments