Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden simit almak

Rüyada birinden simit almak

Rüyada birinden simit almak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalettir.

Rüyada birinden simit almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Rüyada simit poğaça görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada simit görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, rahat bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada martılara simit atmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada simit dükkanı görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, güç alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit ayran görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde simitle yüzmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada simit verdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bekar ise evleneceğine delalettir.

Rüyada gevrek simit görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments