Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü pirinç görmek

Rüyada küflü pirinç görmek

Rüyada küflü pirinç görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, işlerinde aksama olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada küflü pirinç gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada küflenmiş pirinç görmek kötü işlere girmeyeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü pirinç görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş halı görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunların atlatılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulur.

Rüyada küflü hamur görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küflü yufka görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada küflenmiş zeytin görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Rüyada küflü simit görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü limon görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments