Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş pirinç görmek

Rüyada küflenmiş pirinç görmek

Rüyada küflenmiş pirinç görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, moralin bozulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hem eğleneceğine delalet eder.

Rüyada küflenmiş pirinç gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada küflenmiş pirinç görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada küflü pirinç görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada küflü ekmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kesesinin dolacağına rivayet eder.

Rüyada küflü para görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine inanılır.

Rüyada küflü ekmek görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş yüzük görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş pasta görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada küflü yüzük görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments