Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş zeytin görmek

Rüyada küflenmiş zeytin görmek

Rüyada küflenmiş zeytin görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş zeytin gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada küflü zeytin görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işaret eder.

Rüyada küflenmiş zeytin görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş kaşar görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü tereyağı görmek işinin ehli durumuna geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada küflü yüzük görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada küf böceği görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü patates görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş salça görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments