Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü limon görmek

Rüyada küflü limon görmek

Rüyada küflü limon görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, ticarete adım atacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada küflü limon gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada küflenmiş limon görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada küflü limon görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, malın bereketinin artmasına alamet eder.

Rüyada küflü makarna görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Rüyada küflü iğne görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada küf yemek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü bir şey yemek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ekmek küfü görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada küflenmiş salça görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments