Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü hamur görmek

Rüyada küflü hamur görmek

Rüyada küflü hamur görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada küflü hamur gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada küflü hamur görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş hamur görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına yorulur.

Rüyada küflenmiş zeytin görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına yorulur.

Rüyada küflü salça görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda küf görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada küflü ceviz görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, daima zinde ve genç kalacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada küflenmiş yatak görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada küflü kıyafet görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments