Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina aldığını görmek

Rüyada mandalina aldığını görmek

Rüyada mandalina aldığını görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bedeninin de iyileşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina aldığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren veya mücadele gerektiren durumlar hayata, dış görünümünüze ya da geleceğe yaklaşımınızı değiştirebilir.

Rüyada mandalina aldığını görmek ünleneceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sarı mandalina görmek tecrübelerini aktaracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Rüyada tatlı mandalina yemek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine mandalina vermek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, refaha erişileceğine delalet eder.

Rüyada mandalina çiçeği görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina ağacından mandalina yemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Rüyada mevsimsiz mandalina görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak kendisini çok yıpratacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments