Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina ve elma görmek

Rüyada mandalina ve elma görmek

Rüyada mandalina ve elma görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada mandalina ve elma gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mandalina ve elma görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Rüyada elma ve mandalina görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma mandalina görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina seçmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina topladığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunlarından kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina ve limon görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mandalina ağacından mandalina yemek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal mandalina görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments