Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina tarlası görmek

Rüyada mandalina tarlası görmek

Rüyada mandalina tarlası görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, gelir kaybedeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada mandalina tarlası gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada mandalina tarlası görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mandalina ağacı dikmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mandalina aldığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu mandalina görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, parasız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mandalina bahçesi görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalinalar görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada mandalina ve limon görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, dikkat çekeceğine, daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments