Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış mandalina görmek

Rüyada olmamış mandalina görmek

Rüyada olmamış mandalina görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada olmamış mandalina gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada yeşil mandalina görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine delalettir.

Rüyada mandalina ağacı görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, elde edilen nasibin artacağına işarettir.

Rüyada büyük mandalina görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada mandalina aldığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan mandalina yemek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mandalina toplamak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mandalina ve portakal yemek ruh sağlığının bozulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments