Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü et görmek

Rüyada küflü et görmek

Rüyada küflü et görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü et gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Rüyada küflü et görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada küflenmiş et görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada küflenmiş duvar görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada küflü anahtar görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada küflenmiş limon görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil küf görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü ekmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Rüyada küflü mandalina görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments