Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflenmiş duvar görmek

Rüyada küflenmiş duvar görmek

Rüyada küflenmiş duvar görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kötü haberler alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada küflenmiş duvar gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada küflü duvar görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, şifa edineceğine, bir beladan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarında küf görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarda küf görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada küflenmiş duvar görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada küflü makas görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada küflenmiş meyve görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada küflü yüzük görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küf mantarı görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments