Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü ekmek

Rüyada küflü ekmek

Rüyada küflü ekmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada küflü ekmek gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada küflü ekmek yediğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada ekmeği küflü görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yemek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmekte küf görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada küflü ekmek görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada küflenmiş ekmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü ekmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments