Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş baklava görmek

Rüyada pişmiş baklava görmek

Rüyada pişmiş baklava görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kötü günler yaşanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Rüyada pişmiş baklava gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada pişmiş baklava görmek kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş baklava görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birine baklava yedirmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepside baklava yemek ferah bir eve geçileceğine, çok dikkat çekeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada baklava görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ballı baklava yemek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada sütlü baklava yemek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments