Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk baklava görmek

Rüyada bozuk baklava görmek

Rüyada bozuk baklava görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada bozuk baklava gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada bozuk baklava görmek günü birlik tatillere çıkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin baklava yaptığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada fındıklı baklava yemek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı baklava görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz baklava görmek gözyaşı döküleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kaymaklı baklava yemek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments