Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü makas görmek

Rüyada küflü makas görmek

Rüyada küflü makas görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalet eder.

Rüyada küflü makas gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Rüyada küflü makas görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulur.

Rüyada küf ekmek görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflü makarna görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada küflü demir görmek istediği herşeye sahip olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, büyük düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada küflenmiş ceviz görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küflü su görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına tabir olunur.

Rüyada küflü zeytin görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş muz görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments