Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda küf görmek

Rüyada vücudunda küf görmek

Rüyada vücudunda küf görmek büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda küf gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Rüyada vücudunda küf görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi küflü görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş eşya görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş kaşar görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine inanılır.

Rüyada küflü yumurta görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada küflü yoğurt görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada küflü ekmek vermek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ev görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments