Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yumurta toplamak

Rüyada küçük yumurta toplamak

Rüyada küçük yumurta toplamak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, hasta ve üzgün olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına inanılır.

Rüyada küçük yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Rüyada küçük yumurta toplamak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada küçük yumurtalar görmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yumurta görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtaları toplamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada samanlıktan yumurta toplamak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada büyük yumurta toplamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunların artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments