Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtaları toplamak

Rüyada yumurtaları toplamak

Rüyada yumurtaları toplamak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, eskileri yâd edeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtaları toplamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada sıcak yumurta toplamak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, işlerin ters gideceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işarettir.

Rüyada folluktan yumurta toplamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta toplamak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada çok yumurta toplamak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sermaye elde edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta toplamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ferahlığa çıkılacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Rüyada yumurta toplamak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments