Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yumurta toplamak

Rüyada büyük yumurta toplamak

Rüyada büyük yumurta toplamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yumurta toplamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada büyük yumurta toplamak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta yumurta toplamak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok yumurta toplamak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada folluktan yumurta toplamak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada yumurtaları toplamak zenginliğinin artacağına, insanlarla arasının açılacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ormanda yumurta toplamak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yumurta toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments