Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük yumurta görmek

Rüyada küçük yumurta görmek

Rüyada küçük yumurta görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yumurta gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Rüyada küçük yumurta toplamak Allah katında günahlarının affolacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yumurtalar görmek eline haram para geçeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet eder.

Rüyada küçük yumurta görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada yumurta aramak en olunmaz yaralarının kapanacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kümeste yumurta almak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde yumurta görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments