Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük gelinlik giymek

Rüyada küçük gelinlik giymek

Rüyada küçük gelinlik giymek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kimseden korkmayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, istemediği halde borçlanacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada küçük gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek geçiminin zorlaşacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada küçük gelinlik giymek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük gelinlik görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Rüyada küçük terlik giymek fedakârlıklar yapacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada küçük ayakkabı giymek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek söylediklerinin çıkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden gelinlik giymek ev sahibi olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments