Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük küçük fare görmek

Rüyada küçük küçük fare görmek

Rüyada küçük küçük fare görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret eder.

Rüyada küçük küçük fare gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada küçük beyaz fare görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada evde küçük fare görmek maddi zarar edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah küçük fare görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Rüyada ölü küçük fare görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işarettir.

Rüyada küçük küçük fare görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iyi anlaşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük fare kovalamak yeni alanlara yöneleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayırlı adımlar atacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada küçük fındık faresi görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments