Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü küçük fare görmek

Rüyada bir sürü küçük fare görmek

Rüyada bir sürü küçük fare görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü küçük fare gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada bir sürü küçük fare görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük sinek sürüsü görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine işarettir.

Rüyada bir sürü küçük örümcek görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüyle fare görmek çıkmaza düşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments