Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük beyaz fare görmek

Rüyada küçük beyaz fare görmek

Rüyada küçük beyaz fare görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, rahat bir nefes alacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, artık rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulur.

Rüyada küçük beyaz fare gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek işinde de hep başarılı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz fare görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz küçük fare görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük fındık faresi görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Rüyada küçük fare görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok küçük fare görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ona mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada evde küçük fareler görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, durgunlaşacağına işarettir.

Rüyada ölü küçük fare görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments