Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan tekne görmek

Rüyada batan tekne görmek

Rüyada batan tekne görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada batan tekne gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada teknenin batması görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada batmış tekne görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada teknenin battığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada teknenin batmasını görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada batan tekne görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne yapmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde tekne kullanmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekneyle karada gitmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments