Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük su dökmek

Rüyada küçük su dökmek

Rüyada küçük su dökmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, bunun da geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çocuklar gibi şen olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük su dökmek gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada küçük su dökmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kırgınların barışacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada kovayla su dökmek büyük bir aşk yaşayacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşe su dökmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıya su dökmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada buğdayı suya dökmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü üzerine su dökmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara su dökmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments