Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede patlıcan toplamak

Rüyada bahçede patlıcan toplamak

Rüyada bahçede patlıcan toplamak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ona kavuşacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorunların günden güne artacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede patlıcan toplamak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada bahçede patlıcan toplamak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bahçeden patlıcan toplamak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kara kara düşüneceğine işarettir.

Rüyada bahçede patlıcan görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işarettir.

Rüyada biber patlıcan toplamak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah patlıcan toplamak ününü ülke dışına taşıyacağına, Tövbe Edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan patlıcan toplamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada patlıcan topladığını görmek hayatının zorlaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments