Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada közde patlıcan görmek

Rüyada közde patlıcan görmek

Rüyada közde patlıcan görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada közde patlıcan gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada közlenmiş patlıcan soymak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan közlemesi yemek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada közde patlıcan görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada közde patlıcan pişirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada közlenmiş et yemek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köz tutmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş ve köz görmek mutsuz olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alım gücünün artmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments