Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ördek görmek

Rüyada küçük ördek görmek

Rüyada küçük ördek görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük ördek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada küçük ördek görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek pisliği görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada kaz yada ördek görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada yumurtlayan ördek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Rüyada ördek ve kaz görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen ördek görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments