Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek pisliği görmek

Rüyada ördek pisliği görmek

Rüyada ördek pisliği görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada ördek pisliği gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada ördek pisliği görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada denizde siyah ördek görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada ördekten korkmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda ördek görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Rüyada denizde ördek görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada çiğ ördek görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments