Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın görmek

Rüyada küçük altın görmek

Rüyada küçük altın görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada küçük altın gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada küçük altın kaybetmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük altın almak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük altın bulmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada küçük altın vermek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük küçük altın görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük altın takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük altın hediye almak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments