Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın almak

Rüyada küçük altın almak

Rüyada küçük altın almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük altın almak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri onlarla da paylaşmalısınız.

Rüyada küçük altın takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altına küçük abdest yapmak uzun sohbetler edeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada küçük altın kaybetmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada birinden küçük altın almak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın bilezik görmek çok daha büyük adımların atılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada küçük altın saymak sabit geliri olacağına, para ve makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük altın almak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments