Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kırmızı elma görmek

Rüyada küçük kırmızı elma görmek

Rüyada küçük kırmızı elma görmek kendisini ailesine vereceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada küçük kırmızı elma gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük yeşil elma görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalettir.

Rüyada küçük yeşil elma yemek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada küçük elma yemek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada küçük elma görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ona mutluluk getireceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma koparmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahatın yerine geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı elma satmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments