Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük elma görmek

Rüyada küçük elma görmek

Rüyada küçük elma görmek daha rahat para kazanacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük elma gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Rüyada küçük yeşil elma yemek mali sorunlarının çözüleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük elma yemek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük elma görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeşil elma görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada dalında elma görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada elma armut ağacı görmek rahat bir hayata sahip olmaya, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarı elma görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments