Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük elma yemek

Rüyada küçük elma yemek

Rüyada küçük elma yemek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, verimliliğinin artacağına, eline geçen malları tutamayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük elma yemek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada küçük yeşil elma yemek işleri yoluna sokacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada küçük elma yemek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil elma görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük elma görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada soyulmuş elma yemek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hep dua edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük elma yemek eğlenceli günler geçirileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada elma toplamak ve yemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments